Behandelingen

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland. Een ontspannend massageritueel dat begint met een reiniging in de diepte en een peeling, bereidt je huid voor op de behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met epileren van de wenkbrauwen en een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn los bij te boeken.

Behandelingen

SOIN THALASSO €89,50 (90 min)

Dit verfrissend en revitaliserend algenmasker hydrateert de huid op een intense manier. Vochtarme huid die bijzonder ongemakkelijk aanvoelt en snakt naar vocht, zal veel hulp hebben van deze langdurige toevoer van sterk geconcentreerd vocht. Deze behandeling is niet alleen verfrissend, maar geeft de huid ook een energieboost. Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, Ultim’Boost, Masque Thalasso, Serum, Essence Hyaluron om de ogen en en dagverzorging.

SOIN COCON €89,50 (90 min)

Een heerlijk masker van zacht schuim omhult het gezicht als een cocon en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en verwend worden. Het voedt de huid intens en maakt haar glad. De coconbeleving tijdens de behandeling helpt je te ontspannen, een pauze te nemen van de buitenwereld en een drukke levensstijl, om nieuwe energie terug te winnen. Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, Ultim’Boost, Masque Cocon, Serum, Essence Hyaluron om de ogen en en dagverzorging.

D-TOX PEAU NEUVE €59,50 (60 min)

100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, in combinatie van krachtige, inovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, de porien weer openen en de celvernieuwing stimuleren.Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen. De teint straalt meer en heeft een frisse en gezonde glans. Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage,  Serum, Essence Hyaluron om de ogen en en dagverzorging.

SOIN MASQUE MODELANT YEUX €30,00 (30 min)  in combinatie met een gezichtsbehandeling € 19,50

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

Deelbehandelingen

Epileren/waxen wenkbrauwen
€15,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling gratis.

Bovenlip of kin waxen
€15,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling €11,50

Bovenlip en kin waxen
€ 25,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling €21,50

Wimpers verven
€ 15,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling €11,50

Wenkbrauwen verven
€ 15,00  of in combinatie met een gezichtsbehandeling €11,50

Wimpers en wenkbrauwen verven
€ 25,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling €21,50

Wenkbrauwen verven + epileren/waxen
€ 25,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling €21,50

Wimpers en wenkbrauwen verven + epileren
€ 35,00 of in combinatie met een gezichtsbehandeling €31,50

"Wat een verwennerij! Natasja begon met een huidanalyse en gaf mijn gezicht precies wat het nodig had. Na een heerlijk ontspannen uurtje, incl super massage van schouders, weer stralend de deur uit. Ze gaf me ook nog advies hoe ik zelf mijn huid goed kan verzorgen!"

"Mijn huid voelt nu heel zacht aan en heeft een hele mooie gloed gekregen! Een heerlijke behandeling, heel ontspannen en voel me helemaal Zen!"

Zojuist een eerste behandeling gehad met de Ik Skin Perfection producten. Wat een heerlijke producten! Ik ben nu al fan. En wat heeft Natas mij weer geweldig verzorgd. Zachte aanbreng van de producten op het gezicht. En een hele fijne en ontspannende massage in het hoofd- en halsgebied gehad. Echt top!

Heeerlijk fijn ontspannen stilstaan-moment. Verwennerij&reinigend, zowel innerlijk&uiterlijk ! Heerlijke handen van ‘Natas’! Het is ook lef hebben om je met deze benadering, producten èn wijze van behandeling te onderscheiden!

Eef

Écht een verwenmoment voor jezelf. Voelt als thuiskomen in deze fijne salon en dan is de behandeling nog niet eens begonnen. Natasja is een ontzettend lieve en kundige vrouw, fijne producten en de behandeling kan niet lang genoeg duren. Een aanrader!!

Eva

Stuur een e-mail:

11 + 9 =